lørdag 27. februar 2010

PUNKY: Sosialisering

HEI!
I dag har det vært en LANG dag altså! Planen til Mamma var at vi skulle være hjemme å slappe av, mens Pappa og Prada dro til et sted som heter Bergen for å hente menneske-søsteren min, Mari-Lene.
Men nå har det seg slik at ting aldri GÅR slik som Mamma planlegger. Hihi...

Så plutselig skulle vi ut på sosialisering, som Mamma kallte det. Bare ordet "ut" var nok til at jeg prøvde å gjøre meg kjempeusynlig der jeg lå på teppet og lot som jeg sov. Men Mamma viste ingen nåde, og før jeg fikk sukk for meg hadde hun tatt på meg genseren min, og halsbånd. Akk ja... Jeg innså at jeg hadde tapt.

Klar for kulden, enten jeg vil eller ei.

Anja og Propellen kom, og jeg fikk komme inn i buret hans, og så kjørte vi avsted til Haugesund. Da vi fikk komme ut av bilen igjen, var vi på en stor parkeringsplass, med masse biler, og endel folk som kom, og gikk. Det var skikkelig vått og slapsete deer, for solen hadde tint mye av snøen. Det var SÅ ekkelt å gå der, jeg ble til og med VÅT på føttene. ÆSJ!!!

Vått, kaldt og ekkelt!

Jeg viste veldig tydelig at jeg IKKE synes noe om å bli våt på beina!


Det var faktisk så ekkelt, at jeg fant ut at det FAKTISK var bedre å gå i snøen!
Tro det, eller ei!!!
Propellen viste tydelig at han ville gå selv!

Det var masse folk som syntes vi var kjempesøte, og det hadde de jo helt rett i. Jeg varveldig glad da vi fikk komme inn i bilen igjen, for der var det tørt og varmt. HELDIGVIS!!!

Etterpå dro vi til det som heter "stallen". Mamma sa at vi skulle få hilse på Starlet, og kjenne hestelukt. Igjen måtte vi ut av bilen, og det var jammen meg snø der også! Heldigvis gikk vi inn i selve stallen, og der var det i allefall LITT varmere enn ute, og ikke snø! HURRA!!!

Starlet
Både jeg og Propellen fikk hilse på Starlet, men hun var mest opptatt av maten sin. Hun hadde fåt masse, masse mat! Mye mer enn jeg noen gang får! Men den smakte ikke så veldig godt. Mamma forklarte at det var høy. Jeg kom frem til at Starlet kunne få ha maten sin i fred. Jeg liker ikke høy.

Heldigvis så holdt Mamma meg, for det var LITT skummelt, for Starlet var veldig stor. Til og med større enn Prada!

Propellen fikk også møte Starlet.

Etterpå lekte vi litt i stallgangen. Og propellen bare MÅTTE dra i genseren min.

KUTT UT, sa jeg!!!

Nam! Jeg fant noe spennende å spise jo!

Da vi hadde hilst lenge nok på Starlet, treff vi masse kjekke stalljenter, og alle syntes at vi var sååå herlige! Jeg syntes de jentene var kjempekjekke! Jeg er veldig glad i folk!

Som om ikke alt dette var nok, så var vi en tur innom Mormor og gjengen også. Der traff jeg Mormor, bestefar, og Tante Julia for første gang. Bestefar var en rolig og sindig type, en sånn fyr man kan sove på sofaen med. Tante Julia sa oiiii med babystemme hver gang jeg beveget meg, forsi jeg var så søøøøt! Og Mormor... vel, hun lot oss smake gulrot, så hun måtte jeg jo bare like. Folk som gir etter når jeg tigger, de er bra mennesker!

Lang dag, så nå tar jeg kveld!

2 kommentarer:

Siwi sa...

Dette lover jo godt ! Høres ut som Punky er akkurat like bedårende som Prada :)

Ann Kristin sa...

Supert at dere tar med valpene rundt slik altså! Sosialisering er så viktig! Kjempeflinke er dere!