mandag 12. november 2007

Besøk og utstilling på Stord

En lang, slitsom, og VELDIG morsom helg! Gjett hvem som kom på besøk til oss? Steinar kom på lørdag, og med seg hadde han 7 hunder, deriblandt PAPPA! Ja, altså hunde-pappaen min, Genny!
Da de kom løpende inn i huset mitt ble jeg først litt overveldet, men etter et par minutter så var det jo egentlig kjempegøy!
Vi var ute i snøen og lekte litt, og så løp vi rundt inne også en stund.
Meg, og pappa Genny

Alle som ville fikk lov og kose med Pappa.

Om kvelden skulle menneskene spise Taco, så da kom Onkel Stian også, med Caress, Luke og Suz. Etterpå kom Anja og Paul pgså, så da var vi 12 hunder her i stuen. To av oss hadde løpetid, men det gikk helt fint.
Myndegjengen: Caress, Suz, og Luke.
Anja & Paul

Etter maten var det børsting, bading, føning, barbering og full pakk på oss firbente. I tur og orden ble vi stellt, slik at vi var klar for utstilling neste dag.
Nystelt og vakker!

Neste dag sto vi tidlig opp, og kjørte til Stord hvor utstillingen skulle være. Det var heldigvis ikke så veldig trangt der som det pleier å være på utstillinger, for vi var tidlig ute.
Vi var ute og tisset, og så var det inn i buret og hvile litt.
Etterhvert kom Mamma og børstet gjennom pelsen min igjen, og så var vi klare for utstillingsringen. Jeg slappet av, og tok helt med ro.
Slapper av og kikker på alle de andre.

Denne gangen stillte Mamma meg selv, og tror dere ikke det neket hadde HØYHÆLTE sko på seg. Høyhælte sko, på såpeglatt idrettshallgulv... Mamma klarte ikke løpe slik vi pleier, så det ble veldig trippete gange på oss.
Jeg vant min klasse, 6-9 mnd, og etterpå gikk jeg mot ei som heter Lita. Hun ble BIR, og jeg nr 2. Dommeren mente jeg hadde noe kort brystkasse. MAKAN!
Jeg hadde mest lyst å si: Og du har litt stor mage, mister! *Fnis*
Har du noe godt, Mamma?
Ikke noe å si på kontakten mellom meg, og Mamma!

Kritikken jeg fikk av dommeren (Torbjørn Granheim, var kjempegod uansett, og DET er det viktigste:
"Meget lovende. Flott reisning. Meget godt hode. Noe kort brystkasse. ord. benstamme og vinkler. Meget bra pelskvalitet. Meget godt gemytt. Gode bevegelser."



4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med de flotte resultanene;)

Hilsen Marthe, Tassa & Extra

Ann Kristin sa...

For en herlig helg dere har hatt! Skulle ønske vi kunne vært der vi også :) Ser på bildene at du er kjempeflink til å stille Prada selv!

Anonym sa...

Extra skulle bare innom å si at hun har utfordret Prada i bloggen sin ;)

gulla sa...

De må eg si.Salte så fin din mor er i den drakta."Du var vel stolt da du stilte ut mor der " Eller kva meiner du selv Prada?