tirsdag 6. april 2010

PUNKY: Ut på tur

Hei!
Jeg har vært på ordentlig tur jeg! Høyt oppå fjellet!!! Mamma sa at vi skulle på min første ORDENTLIGE tur, og at jeg kom til å like det. (Mamma SA jo engang at jeg kom til å LIKE å bade også, så jeg var veldig skeptisk til om jeg kom til å like dette tur-greiene.)

Både jeg og Mamma skulle kjøre i bilen til Anja, sammen med Propellen, Bølla, og Foxy. Jeg synes Bølla og Foxy er litt store og skumle, men det gikk veldig fint likevel.
For å komme til fjellet måtte vi kjøre opp en lang bakke. Det var ingen andre på fjellet, så vi fikk løpe løse. Kan tro det luktet MASSE spennende der!!! Og enkelte steder var det SNØ fortsatt!

Mamma hadde selvsagt kamera med seg.

Bilder fra fjellturen vår:


3 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Herlige bilder :)

Anonym sa...

Virkelig vakker Prada er! Har en creme Havanais selv, og har begynt å barbere/klippe snutepartiet og halsen på han (kun grunnet det praktiske i og med at han får mye olje osv i den hjemmelagde maten), og må si han likner mye på Prada i den klippen, siden hun også har hengeører. Ikke like langbent (min) bare, og litt bredere snuteparti. :-)

rsgoldget sa...

There are plenty of rs precious metal websites, before you choose, you should be cautious, because there are a lot of website scam their clients, and a few internet sites make use of robots for you to farmville farm platinum, so it is not safe to buy from those sites. Many of us does a research, and we'd as you to purchase through because they've been promoting urs platinum for 6 years and deserve your trust.
Cheap RS Gold

Runescape Gold