tirsdag 19. mai 2009

Stallvenner

Hei igjen godtfolk!
Som de fleste nok sikkert vet, så er jeg i stallen hver eneste dag. Der er det av og til kjempegøy, og de siste dagene har virkelig vært kjekke. Jeg har møtt to nye venner!

Forleden dag traff jeg luringen Oskar! Han var en svart eventyrblanding, og hadde like mye energi som meg. JIPPI! Vi løp rundt på ridebanen, og hadde det sinnsykt morsomt! Siden det snart skal være landsstevne i dressur, så var det mange mennesker på banen for å sette opp reilen, og for å vanne banen. Jeg og Oskar (og et par menneske-jenter) løp gjennom vannslangen mange ganger!

OSKAR!





Og så har jeg plutselig funnet ut at i kjelleren i huset så bor Kaja. Hun er en Beagle, og hun elsker å få besøk. Jeg er god venn med henne, for det står alltid mat nede hos henne. Hihi....


Hei Kaja, skal vi leke?


Siden Kaja står i bånd, så har jeg fullstendig kontroll på leken. Hihi...
Oskar var dessverre bare på besøk i stallen viste det seg, men det var gøy så lenge han ver der. Kaja bor der, så hun skal jeg leke masse med!

onsdag 6. mai 2009

Det var ikke oss!

Vi har IKKE brutt regel nummer etthundredeogførtisju altså! Jeg looover at det ikke var oss denne gang! Kors på halsen!

Forklaringen er som følger...

Ugress:

Gravemaskin.

Parkeringsplass.
Så dermed var det gravemaskinen som brøt regel nr 147! Hah! Tipper Mamma min kjeftet på den! Den gravde jo tross alt mye mer enn jeg og Chikkie gjorde "den gangen".
Jeg og Chikkie er kjempesnille nesten hele tiden. Hi,hi,hi...

lørdag 2. mai 2009

Utstilling Orre 1 Mai

Hei alle sammen! Nå har jeg og Mamma min vært på utstilling igjen, og denne gangen var det på Orre. Vi overnattet hos Janne som har Loke og Nitara. Selv om de er store, så synes jeg de er kjekke. I stavanger var blomstringen i full gang!

Nydelige blomster på trærne!

En annen kul blomst i hagen til Janne.

På utstillingen ble vi delt litt opp, for Loke skulle stilles ute, mens jeg skulle stilles inne. Heldigvis fant vi oss en god plass, og jeg fikk sitte oppå buret mitt og kikke på livet rundt meg. Det var ikke så mange Chinese Crested, bare 7 stykker. Det er alltid gøy å treffe alle de faste folkene igjen, for alle kommer bort og forteller meg hvor vakker jeg er. Det er fint å se at folk har god smak. Jeg sooooler meg i glansen!

Cipracrests Finders Keepers på bordet.

Dommeren denne gang het Linda Mills, og Mamma min hadde sagt at vi skulle ikke ha noen forhåpninger, for det er de mannlige dommerne som liker meg best. Men vi stillte med friskt mot, gikk inn, og oppførte oss som om vi eide ringen! Jeg løp i raskt trav, strakk beina mine godt, og prøvde å se ut som en Afghansk mynde. I did the SHOW!

Dommeren ble selvfølgelig mektig imponert over meg, noe annet skulle jo tatt seg ut. Jeg er da tross alt PERFEKT! Jeg vant klassen min, og ble beste tispe. Jeg fikk mitt 5 CERT! *stolt* Etterpå skulle jeg og min nakne halvbror, Imre, gå om BIR og BIM. Og jammen meg vant jeg her også, og ble BEST I RASEN! HURRAAAAAA!

BIR og BIM

Dommeren min: Linda Mills, Irland.

Etterpå var vi selvsagt ute og kikket også. Det var jo endel mynder, og de er alltid gøy å se på! Vi kjenner jo etterhvert endel av folkene der også. Hehe...

En flott Saluki vi så ute.

Inger Marie og Khaos Katoomba. "Sultan"

INT N FIN UCH Gold`n Copper Heart`n Diamonds. "Emma", ble 4 BIG.

Al-Dahna`s Shahib, er hunden du ser på reklamene for Se & Hør som går på tv for tiden. han er broren til Tante Suz!

Er han ikke vakker vel!?

I gruppefinalen skulle vi ha samme dommer, men da hadde hun visst mistet både vett og forstand, for der plasserte hun meg ikke. MAKAN! Får vel skylde på at hun var Irsk. Hihi... Jaja, jeg og Mamma var kjempefornøyde med dagen uansett vi!

Jeg og Loke deler "bur" da jeg var ferdig for dagen.

Sondre var med på "Barn og Hund" med Loke. Han kom på 3 plass!

Før vi kjørte hjem fikk jeg, Loke og Nitara løp litt på jordet utenfor huset til Janne, og det var godt å løpe av seg litt. Etterpå pakket Mamma i bilen, og så kjørte vi hjemover.

Jeg, Loke og Nitara på jordet.

Like før vi var hjemme så kjørte vi oppom til Stall Bjelland der mine venninner Betsy og Roxy bor, for Mamma skulle hilse på noen venner som skulle dit med en nydelig frieserhest som heter Imke. Jeg lekte litt med Roxy, og prøvde å stjele kattemat mens Mamma var opptatt med folk og hester.

Vakre Imke!

Imke vrinsker mot sine nye omgivelser.

En annen søt hoppe som var ny på Stall Bjelland.

Beauty Queen!