søndag 22. februar 2009

Bursdag hos Farmor

I helgen ble farmor 65 år, og vi skulle selvsagt i selskap. Jeg er jo med på alt som innbærer mat, så jeg hoppet lydig inn i bilen, og satt meg godt til rette i det rosa baksetet i bilen til Pappa. Mamma hadde bakt appelsin-sjokoladekake, og den luktet kjempegodt! Dessverre så er Mamme superstreng på at jeg ikke får spise sjokolade, så jeg måtte nøye meg med å lukte på den. *sniff*

Både Pappa, Mamma og Mari-Lene hadde pyntet seg, men MEG hadde de ikke engang giddet å dra en børste gjennom, så pelsen min var eh... som den pleier. *Fnis* Ikke fikk jeg kjolen min på meg heller! Jeg var litt fornærmet egentlig, men likvel så gledet jeg meg. Jeg vet nemmelig at jeg får ALT jeg peker på av Farmor.

Vi stoppet på en stor butikk, for der skulle Mamma kjøpe blomster. Mens de var på butikken så var jeg alene i bilen. Veeel... Ikke HELT alene, for kaken var der jo også. Den velduftende, nysteikte appelsin-sjokoladekaken. Lysten var stor, men jeg er godt oppdratt, så jeg rørte den ikke. (Selv om jeg er overbevist om at det måtte ha vært en kulinarisk opplevelse av de sjeldne!)

Da vi kom til farmor løp jeg rett bort til kjøleskapet. Farmor skjønner hundespråk hun, og fant straks en liten påleggsbit til meg. Jeg ble glad i hjertet mitt! Og i magen!
Etter en liten stund kom flere folk som jeg ikke har møtt før. Jeg gikk inn i rollen som den mest super-sjarmerende prinsessen i verden, og fikk alle til å falle for meg. Det kom selvsagt til nytte senere, når maten var kommet frem.

Alf-Inge var kommet fra Bergen.

Mamma og Pappa hadde pyntet seg, og Mamma prøvde en helt ny sminke.

Mari-Lene hadde til og med vært hos frisøren, og var kjempefin!

"Ta den hund, og la den vandre, fra den ene til den andre..." Jeg gikk fra fang til fang og pekte på den maten jeg ville ha. Jeg fikk selvsagt viljen min hos alle!

Onkel Arne sjekket om jeg likte agurk. (Finnes det noe jeg IKKE liker liksom???)

Geir er husverten til Farmor, og han har ikke mindre en FIRE katter! (HUTTETU!!!) Men han ga meg mat, så jeg kom frem til at han er en kul fyr selv om han har katter.

onsdag 18. februar 2009

Med Pappa på jobb!

Jeg har jo helt glemt å fortelle at jeg har vært med Pappa på jobb! Vi var på vei hjem fra Ølen sist søndag, og så frem til å komme hjem og slappe av. Mamma og Pappa hadde vært på utstillingen og kikket, og jeg hadde tilbrakt formiddagen hos farmor som bor 400 meter unna utstillingsplassen. Der hadde jeg selvsagt fått alt jeg pekte på, og hadde kost meg masse! Men som det sies: Borte bra, men hjemme best!

Så var vi på vei hjem da vettu, og plutselig ringte telefonen til Pappa. Det var en av sjefene på jobben hans, som sa at han måtte kjøre en semitrailer til Stavanger. Så da kjørte vi rett til jobben hans, og så ble jeg og Mamma med på kjøretur til Stavanger.

Den i midten var det vi kjørte.

Her står vi og venter på ferjen over til Mortavika.

Jeg ligger stort sett og slapper av på slike turer...

... Men av og til vil jeg ha litt oversikt over hva som skjer!

Og SELVSAGT har jeg tid til å kooose med Mamma min!

tirsdag 17. februar 2009

Besøk fra Stavanger

Som jeg nevnte i det forrige blogginnlegget, så hadde vi besøk sist helg pga utstillingen. Det var fint å endelig ha flere hunder her, for jeg savner virkelig Onkel Stian og Onkel Keino og alle myndevennene mine der. (De har flyttet langt, langt vekk. Helt til et sted som heter Roa.)

Men tubækk tu besøket mitt: Det var en trivelig helg, og etter utstillingen på lørdagen, så var vi ute i snøen. Den siste uken har vi nemmelig hatt MASSE snø! Jeg har aldri sett så masse snø i hele mitt liv, og jeg synes snø er kjempegøy!

Siden utstillingsdager har en tendens til å tappe både to, og firbeinte for krefter, så slappet vi mye av inne også.
Og selvsagt vimset Mamma rundt med kameraet sitt. Hun knipset faktisk så mye at Louise fikk migrene av all blitzen. Slem Mamma! Hihi...

Mamma og Nitara i Ølen

Louise og Safira


Nitara koser med mammaen sin.
Jeg, Loke & Nitara i snøen.

Lola og Safira herjer rundt i snøen.

Loke kjøler seg ned. Hehe...

Safira leker "Den avskyelige snømannen".

Pappa falt for Lokeliten, og han ER jo søt dah!

Årets første utstilling!

ENDELIG, sier jeg bare! Nå har jeg ikke vært på utstilling siden begynneslen av November, og det har være godt med en ferie, for all del, men det var virkelig kjempegøy å komme igang igjen!

Utstillingen skulle være i Ølen, 45 minutter unna her vi bor. Hele helgen hadde vi besøk av Janne med Loke og Nitara,(Irsk ulvehund) og Louise med Lola og Safira, (Staffordshire Bullterrier).

Da vi skulle kjøre til Ølen lørdag morgen var det 13 minus... Og bil uten varmeapparat! Menneskene våre hutret og hakket tenner. Takk og lov at jeg har god pels!

Vi kom frem til Ølen i god tid, og inne var det kjempetrangt, men Mamma fant en krok til buret mitt. Der lå jeg og slappet av en stund mens Mamma fikk litt varme i seg igjen.

Pelsen min har være utrolig statisk nå som det har vært snø og kaldt, så Mamma var litt bekymret for hvordan den ville være, men det viste seg at hun hadde ikke trengt å bekymre seg, for etter badet på fredagskvelden var den helt fin.

Da jeg kom inn i ringen bølget pelsen seg fint rundt meg, og NESTEN alle hårstråene lå der de skulle. (I allefall på meg... Mamma derimot så ut som et kråkereir på hodet!)

Dommeren syntes at jeg var alldeles übersøt! Da vi løp gjorde jeg slik som jeg har lært av myndevennene mine, jeg langet ut i et friskt, raskt trav, og strakk beina mine alt jeg klarte. Det var så vidt Mamma klarte å holde følge med meg. Det var SÅ show kan dere tro!
Da vi var ferdige ble det klart at Funny vant, og jeg ble 2BTK med CK.

Snille, snille Gyda tok bilder, og de har hun sendt til Mamma. :)

Premiebilde!

Dommer Jo Schepers var veldig grundig!

Tannvisning gikk lett som bare det!
'
Her er alle "unghund tisper" i ringen.

Her kan dere se at jeg langer ut og løper nesten fra Mamma min!

mandag 9. februar 2009

Masse snø jo!

Whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! HURRA!!!!!!
Og så lar jeg bildene tale for seg!








Litt trening

Hei igjen godtfolk! Det har vært stille fra meg en stund, så jeg håper dere har savnet meg!
Jeg har det bare bra, men det har vært så travelt, så når kvelden kommer har jeg vært kjempetrøtt! Vi er stort sett i stallen hele dagen, og jeg storkoser meg det meste av tiden.

Sist helg var det kjempefint vær, så da fant vi ut at vi skulle trene litt. Bølle-Paul kom også, og en Dverg Pincher som het Celine. Jeg og Paul har jo gjort dette en god del etterhvert, men Celine var ganske fersk. Først lekte vi litt sammen, og etterpå var det "blodig alvor"!

Jeg og Celine i farta!

EYYYY! Kom her og lek med meg!

Siden Paul er mye tyngre enn meg, er det viktig at jeg må være smartere enn han. Hihi.

Bølle-Paul i full fart!

Måååå jeg trene i dag, Mamma?

Det er mye kjekkere å løpe rundt å leke!

Eller bare KOOOSEMOSE!

Eller kanskje man bare skal sitte og se vakker ut i vintersolen?

Ok, så var det mest lek, og lite trening, men det er jo viktig å starte forsiktig. Hehe...

Her er i allefall Bølle-Paul og Anja som trener.

Og her trener Celine på tannvisning. Det gikk kjempebra!

Mamma holder på å stille meg opp.