mandag 10. november 2008

Fitjar & Stord Hundeklubb

Lørdag den 8 November tok jeg nok en gang med meg Mamma og Pappa på utstilling. Kvelden før var jeg blitt børstet og badet i en hel evighet. Klørne mine var klippet, ørene renset,og tennene pusset. Stort vakrere enn meg går det nok ikke an å bli.

Vi kom frem til Vikahaugene Sportssenter ganske tidlig, for Mamma ville ha en god plass ved ringen. Men da Mamma og Pappa begynte å pakke ut av bilen, så sa plutselig Mamma: Åh... NEIII! Jeg VISSTE vi hadde glemt noe!

Stakkars Mamma min! Hun hadde glemt kofferten min hjemme. Der lå alle børstene mine, utstillingsbåndene, nummerlappen OG det viktigste av alt: Vaksinasjonskortet mitt.
Pappa sa at jeg og mamma bare skulle gå opp i hallen, og så skulle han kjøre hjem og hente det. Heldigvis tar det ikke mer enn 30-40 minutter. (Hver vei da, men...)

Jeg og Mamma satt ute i gangen og ventet i en evighet. Vi ventet, og ventet, og ventet, og ventet... Vi kikket misunnelig på alle de som gikk inn i selve utstillingshallen. Til slutt forklarte Mamma for dørvakten situasjonen vår, så da fikk vi slippe inn likevel. Mamma takket, og lovet å komme bort med vaksinasjonskortet mitt straks Pappa kom med det.

Jeg kooooser med Pappa min!


Å få en god plass ved ringen var bare å gi opp, men vi stillte oss opp så nærme vi kom i allefall. Det var masse Cavalierer der, for de skulle i ringen før oss.

Hundene i naboburet var en avslappet og nydelig gjeng.

Etterhvert kom det flere Chinese Crested også. Ludde (Som egentlig heter Buttercup) kom, han kjenner jeg jo litt fra før. Og så kom Frida (De La Mahfu`s Model Furrora) fra Stavanger. Og to andre CC fra haugesund som jeg ikke kjente fra før, de het Nemi (Coco Chanel Av Hibari) og Tequila, tror jeg det var.
Og plutselig traff vi en puffeluff som kom fra samme oppdretter som meg! (Kennel Shandor)
Hun het Fluffy. ( Shandor`s Fluffy Faith) Den var finest av alle hundene som var der syntes Mamma. ja, bortsett fra MEG så klart!

Stort vakrere enn dette kan man vel egentlig ikke bli?

Etterhvert gikk vi i ringen. Jeg var eneste unghund tispe, så den klassen vant jeg jo lett, og fikk CK. I beste tispeklasse så vant Frida, og det var vel fortjent, for hun viste seg virkelig kjempebra! Jeg ble nr 2, og det var helt greit, selv om jeg selvsagt helst ville vunnet.

Puffen som kom fra oppdretteren min, ble BIM valp. Det var kjempegøy!

Denne nakne hannen ble BIR valp. Han heter Jimmy.

Shandor`s Fluffy Faith ble som dagt BIM.


Ludde i ringen med mammaen sin.

Nemi fra Haugesund:

Til slutt slenger jeg ut et bilde som ble tatt tidligere i høst da jeg var i Tromsø på utstilling. Her står jeg også sammen med en puff fra samme oppdrett. Hun heter Diva, og eies av Silje.
Det Steinar som har tatt bildet. :)

tirsdag 4. november 2008

Får jeg presentere: Emil!

Så var det på tide med en ny runde av "får-jeg-presnetere"!
Denne gangen skal jeg presentere Emil, som er blitt en god venn av meg.
Emil heter egentlig Dun It Blue Hawk, og er en Whippet.

Emil, den blåøyde Whippeten!

Han er noe yngre enn meg, men vi leker fint sammen likevel. Jeg er jo alltid snill med de som er mindre enn meg. *Lygekors*
Jeg dro han med ut i hagen, og så lekte vi sistemann-er-en-fis-leken! Hihi...



Bare se hvem som ligger i tet. *Stolt*

Emil hadde ikke nubbesjans!

To døgn var Emil på besøk, og det var kjempegøy! Vi har virkelig storkost oss, og Mamma påstår at hagen ser ut som en nypløyd åker etterhvert. Jeg aaaaner selvsagt IKKE hva hun snakker om.

Snille, snille meg!

Det får da være måte på hvor snill jeg skal være. Jeg er da tross alt bare en hund! Men det har seg slik at i en hestegal familie, så må ALLE hjelpe til. Jeg også...

Jeg gidder IKKE leie deg, Stina! Du får gå selv!!!

Arghh... javel. Kom her da!