fredag 31. oktober 2008

Får jeg presentere: BOBBY!

Hei igjen, godtfolk!
Jeg har ikke glemt dere, men jeg har det så travelt om dagen at jeg rekker ikke skrive så masse som jeg vil. Jeg og mamma er i stallen nesten hver eneste dag, og jeg storkoser meg! Skal nok snart skrive et blogginlegg om livet i stallen også, men akkurat i dag har jeg funnet frem noen bilder av min gode venn, Bobby!

Bobby er en morsom fyr! Han har hverken 4 bein, logrende hale, pels eller noe annet av det som virkelig teller her i livet. Hadde han vært en hund, slik som meg, så hadde han vært heeelt mislykka altså!
Men Bobby er ingen hund, han er en fugl! En vaskekte Rosen-kakadue, på 1 år, faktisk.

Det er Onkel Stian og Onkel Keino som eier han. Mamma prøvde å ta noen bilder av meg, og Bobby sist vi var hjemme i Stavanger. (Ja, vi kaller Homsingham Palace også for "hjem" nå.)
Jeg og Bobby hadde da altså et skikkelig leke-kick. Selvsagt UNDER spisebordet, bare for å gjøre det vanskelig for mamma å ta bilder. Hihihi...

Jeg lar bildene tale for seg selv...




søndag 12. oktober 2008

Sotra

Den siste uken har Mari-Lene hatt høstferie, og hele ferien har hun vært på Sotra utenfor bergen. Jeg har savnet henne kjempemasse! Men nå var det heldigvis på tide og hente henne hjem igjen. Jeg gledet meg til å få Mari-Lene hjem igjen.

På Sotra bor Tante Tove og Anders Eivind, Alf-Inge og Chris, og ungene til Anders-Eivind som heter Edel Iren, og Mona Kristin + kjæresten hennes Daniel. Jeg traff alle sammen, og hadde det kjempegøy! Alle syntes jeg var veldig søt og flink, og det ER jeg jo!

Alf-Inge og Edel Iren som kosemoser.

Ungdommen nå til dags. Datanerder! (Daniel, Chris, Alf-Inge, Edel Iren.)


Det beste med hele turen var selvsagt måltidene. Med så masse folk ble det jo et STORT spisebord, og jeg gikk vakt rundt bordbena og menneskebeina, og passet på at ingenting av det som falt ned ble liggende på gulvet. Mamma holdt på å ødelegge hele greia da hun ga dem beskjed at de ikke skulle gi meg noe med bordet. Tenke seg til! *snurt*

Om kvelden var jeg kjempetrøtt, og lå på gulvet og koste meg med Mona Kristin.

Heldigvis så syntes Tante Tove at jeg måtte jo få NOE, så jeg diltet etter henne inn på kjøkken og fikk litt servelatpølse. Det var jammen godt!

Gjett om jeg ble glad i Tante Tove dah!

På lørdagen gikk jeg tur ned til naustet med Mamma, Tante Tove, og Mona Kristin. Der traff vi en annen hund. Den så litt skeptisk ut, men jeg bare logret og smilte alt jeg kunne. Til slutt bare gikk vi fra den.

Meg og hunden vi traff.

Vi kom hjem lørdag ettermiddag, og det var litt deilig med fred og ro igjen. Jeg sov hele kvelden så trøtt var jeg.