mandag 22. september 2008

Høsttur på Bjoafjellet

Helt impulsivt dro jeg og Mamma til Bjoa sammen med Anja, Are, Foxy, og Bølle-Paul. Været var overskyet, men det var kjempefin temperatur, og ikke noe regn.
Vi er vant til at når vi går tur der, så har vi fjellet for oss selv, men denne gangen var det annerledes. Da vi kom til parkeringsplassen var det MASSE biler der.
Vi mistet all håp om å få løpe løse på fjellveien der.

LITT masse biler når vi ville ha fjellet for oss selv.
Heldigvis viste det seg at de fleste hadde gått oppover mot Gråhorgjå, mens vi heller gikk innover mot Brurasteinen. Det var noen nydelige høstfarger, og mamma og Anja gikk nesten berserk med kameraene sine der oppe i fjellet.
Siden vi ikke traff på så mange folk, så fikk vi løpe løs deler av turen. Vi stooorkoste oss!

Et sikkert tegn på at det er høst er selvsagt all soppen.

Full rulle!!!

Hundegalskap!

Woohooooo!

Mens vi snakker om galskap ja...

Pause i de nydelige høstfargene på fjellet.

Foxy var den som var roligst av oss. Hun hadde til og med tid til å stå stille av og til.

Are satt også stille. Litt.

Et siste høstbilde for denne gang:

onsdag 17. september 2008

Myndeutstilling!

Søndagen var det klart for Myndeklubbens Open Show, en liten koselig utstilling for bare mynder. Siden jeg tror jeg er en miniatyr-afghaner så ble jeg selvsagt med dit også.
Det ble en veldig koselig dag! Været var helt topp, og det var nydelig plen å løpe på, og dessuten var det masse andre mynder der også.

Onkel Stian og Onkel Keino skulle stille både Xander, Bowie, Suzie, og Tino. I tilleg skulle de stille en Irsk Ulvehund som heter Loke, og en mørk, vakker Whippet. Jammen godt de fikk trimmet litt!
Det gikk veldig bra, og alle koste seg.

Onkel Stian med den mørke Whippeten.

Onkel Stian med Tante Suzie.

Onkel Keino med Loke.

Onkel Stian med Loke.

Onkel Stian med Onkel Xander!

Da alle myndene var ferdige var det tid for "Barn og Hund", og DET er jo noe jeg liker! Jeg fikk låne Anna, og dermed fikk jeg også lov å gå i ringen. Jeg var overlykkelig over å få være med, og Anna var kjempeflink, og jeg gjorde også mitt beste. Vi vant! HURRA!

Onkel Stian viste Anna hvordan jeg skal stå.

Jeg og Anna står fint oppstillt.

Vi fikk masse skryt fordi vi var så flinke!

Etterpå var det loddtrekning. Mamma hadde siklet MASSE etter en slik rosa reisebag til meg, så hun hadde kjøpt masse lodd. Jeg håpet av hele mitt hjerte at Mamma skulle vinne den til meg!
Skjebnen ville det annerledes, for det ble Onkel Stian og Onkel Keino som vant den! Dermed ble den min likevel! Både jeg og Mamma var utrolig glade, og stolte over den flotte reisebagen!

Se! MIN SIN!!!

Jeg og Loke! Gjett hvem som vil være sjefen her!

Bare for å vise hvor stor han er, her er mamma og Loke:

NKK Orre

En stund siden sist jeg har skrevet noe nå, men nå er det på tide å skjerpe seg igjen. Chikkie har for lengst reist hjem til mammaen sin igjen, og han var overlykkelig da han møtte henne igjen. Jeg skjønner han selvsagt godt, for jeg er jo like overlykkelig hver gang Mamma kommer inn igjen etter å ha hentet posten UTEN meg!

Sist helg dro jeg, Mamma, og Pappa til Stavanger. Det var selvsagt utstilling på gang, og vi bodde hos Onkel Stian og Onkel Keino.
Der har jeg det alltid veldig gøy. Det var kjempegøy denne gangen også, i allefall helt til Onkel Stian fant ut at det var på tide å bade meg. *sukk*

Lørdag morgen dro vi avsted til Orre, der utstillingen skulle være. Det var 37 påmeldte CC, men "bare" 9 av dem var juniortisper. Jeg og Mamma gjorde en god jobb, og vi var fornøyd da vi ble plassert som nr 2, med CK.

Mamma ser liksom LITT skeptisk ut...

Det blåste temmelig friskt, og bakoversveis er ikke det jeg kler aller best nei...

Denne tispen ble beste juniortispe, husker ikke hva hun heter, men hun ER virkellig lekker! nesten like vakker som meg, sier Mamma.
Da jeg skulle inn igjen i beste tispeklasse, så overtok Onkel Stian handlingen, for Mamma var ikke helt i form. Det ble ingen plassering der, men vi var fornøyde uansett vi.
I allefall JEG, for jeg fikk pølse!

Onkel Stian ser jammen meg litt skeptisk ut han også...