onsdag 26. desember 2007

Julaften

Så ble det endelig julaften! Dagen startet med at jeg og Mamma kjørte opp til Onkel Stian i Kråkeslottet. Jeg lekte masse med Caress, Suz, og Luke. Mamma og Onkel Stian drakk kaffe, spiste peppernøtter, og så på jule-barnetv, julekonsert og film.

I det hele tatt så var det en veldig avslappet julemorgen.
Etterhvert begynte "alvoret", og en etter en ble vi børstet, barbert, badet, fønet, børstet, klippet klør og pusset tenner på. Vi ble en utrolig flott gjeng!

På ettermiddagen kjørte vi hjem igjen, og Mamma hoppet i dusjen. I 17.30 tiden kjørte vi til Mormor & co, for der skulle vi spise julemiddag. Det var ribbe med tilbehør som sto på menyen. Jeg fikk jo ikke akkurat noen stor porsjon, men en bitteliten bit med svor fant da veien ned på gulvet til meg som satt ved siden av beina til Mamma.
Jeg hadde fått ny kjole til jul, og alle syntes at jeg var veldig, veldig fin.

Under juletreet var det masse gaver, jeg har aldri sett så mange gaver i hele mitt liv jeg! I alle farger og fasonger! Alle fikk mye fint! Jeg fikk en pose med tyggebein, som jeg ble veldig glad for, og jeg fikk min egen julestrømpe! Og i tillegg hadde jeg jo fått den nye kjolen.

Etter gavene var ferdig oppakket, så kjørte vi hjem, mamma skiftet til turklær, og så kom Onkel Stian igjen. Vi kjørte opp på golfbanen da klokken var 23.30 og så gikk vi tur der.
Det var klart, kaldt, og fullmåne. Perfekt turvær!
Alt i alt en veldig fin jul.

lørdag 22. desember 2007

God jul!


Jeg vil ønske alle mine to, og firbeinte venner en nydelig jul, og et ellevillt nytt år!!!