tirsdag 29. mai 2007

Begynner å venne meg til stallen nå.


Jeg har vært masse med Mamma i stallen. Og Mamma sier at jeg er kjempetøff som ikke er redd hestene lenger. I går våget jeg til og med å lekebite Stina på mulen. Stina stakkars ble visst redd, for hun trakk seg fort unna. Da måtte jeg nesten flekke litt, og knurre litt bare for å vise hvor ekstremt skummel jeg er. Mamma bare lo av meg, og rusket meg i pelsen. Så jeg nusset henne på nesa.

Mamma sier at vi snart skal begynne å trene på kommandoen "kontakt" og noe som hun kaller "innkalling". Det høres slett ikke gøy ut. Jeg kan vel snart nok?
Jeg kan:
Sitt
Legg deg
Danse

lørdag 26. mai 2007

Hundeutstilling i Haugesund




I dag tok Mamma meg med på hundeutstilling i Haugesund. Det var masse, masse hunder der, og jeg var litt glad for at jeg fikke sitte på armen til Mamma mens vi var inne i hallen. Ute lekte jeg bittelitt med Extra.
Vi traff Marthe med Mallinoisen Extra, og Kari med Rottweileren Oscar.
Extra er søsteren til Zuki som jeg kjenner fra før.
Dessuten var det veldig mange som ville klappe meg. Jeg logret og smilte til alle. Jeg er veldig glad i mennesker, og alle skryter av meg og sier at jeg er kjempesosial.

Da vi kom hjem, satt jeg og Mamma oss i sofaen og så på Giro d`Italia, et stort sykkelritt vi følger med på. Da var jeg skikkelig kooosehumør.


Presentasjon av Prada


Mitt navn er Prada, men på stamtavlen min heter jeg Shandors Blazing Belle.
Mammaen min heter Tournais Rythm And Blues, (kennel Shandor), og pappaen min heter Ganymed de GabriTho, (Kennel House Of Fun.)

Jeg er en Chinese Crested Powder Puff, født 14 mars 2007.
Her vil jeg skrive om alt det morsomme jeg opplever med familien jeg eier.







Familien består av:
Matmor Anja
Matfar Alf
Lillesøster Mari-Lene
Storebror Alf-Inge
Og tinkerhesten Stina!